Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diddy Kong Racing DS

Nintendo DS
Diddy Kong Racing DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    5 februari 2007
  • Utvecklare
    Nintendo, Rare Ltd.
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.5

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 08/06 -08 22:22

Har du letat förgäves efter alla de 4 hemliga nycklarna i Adventure Mode? Nu kan du slute leta, för här nere kommer beskrivningar på vart du hittar dem.


Nyckel nr.1 - ANCIENT LAKE (Dino Domain)
På banan Ancient Lake så finns den första nyckeln gömd. Tänk dig att du kör ifrån starten och fortsätter rakt fram, och när den första svängen dyker upp så ska du svänga åt höger ut på gräset. Ta en blå ballong också. Kör till de lilla ruinen som har ett Power Up-märke genom sin gång. Framför ruinen finns det ett litet gupp där du kan nå den första gömda nyckeln, till det behöver du den blåa ballongen. Grattis! Du har nu hittat den första nyckeln!



Nyckel nr.2 - SNOWBALL VALLEY (Snowflake Mountain)
Okej, den andra nyckeln hittar du på Snowball Valley i snövärlden. Kör igenom hela banan först. Sedan vid målet/starten ska du svänga åt vänster, precis vid målet/starten. Du kommer att hitta en litet ställe med ett litet hål i berget där en snönyckel väntar på att bli tagen, och det är den hemliga nyckeln.



Nyckel nr.3 - CRESCENT ISLAND (Sherbet Island)
På ön ute i havet vid fyren gömmer sig den tredje nyckeln på banan Crescent Island. Efter starten finns det ju en klippa som delar upp banan i två dela för ett tag. Ta den del åt vänster och när delarna går ihop igen, alltså så att inte klippan delar upp dem, så ska du svänga ut åt vänster, rakt ut i vattnet. Där befinner sig den tredje nyckeln.



Nyckel nr.4 - BOULDER CANYON (Dragon Forest)
Den absolut sista nyckeln finns i drakvärlden där draken är bossen. Åk in på banan Boulder Canyon, denna gång kommer du att få köra med din Hovercraft (båt). På denna bana finns det en massa stockar, så att du känner igen den. Hursomhelst, när du kommer till den delen av banan på du ska köra in i slottet så finns det en nyckel. Först så ska du ha en blå ballong ifrån vattnet med stockarna, sedan när du kör över bron till slottet så finns det en till blå ballong där. Och efter att du har tagit den ballongen finns det en litet guldig klocka i närheten. Kör på den och bron bakom dig kommer att höjas upp ifrån marken. Vänd din Hovercraft och använd din uppgraderade blå ballong för att nå upp till den gömda nyckeln vid den lilla gången där upp. Grattis! Nu har du hittat alla de gömda nycklarna!


Alla nycklarna öppnar upp de låsta dörrarna vid varje värld där en fången håller sig till och vid varje öppnad dörr kan jag ju säga så här i alla fall: Du kommer att få skapa din egna bana!

//Eric_93

Fusket har betyget 10 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.