Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Diddy Kong Racing DS

Nintendo DS
Diddy Kong Racing DS
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    5 februari 2007
  • Utvecklare
    Nintendo, Rare Ltd.
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av gardiman den 09/03 -08 11:13

Om du åker ut till havet, stranden och det genom det lilla mini-vattenfallet, kör till vänster. Där ser du fem stenar och några prickar i sanden. När det kommer upp en "hand" där tryck på den med pennan, då kommer du att kunna rita i sanden. Om du tittar på väggen där så ser du en slags inristad ballong (går inte att ta). Rita av ballongen i sanden och tryck "B". Om du har gjort rätt kommer en sak att komma upp ur sanden som du kan ta.
Har du gjort fel är det bara att pröva igen.

______________________________________________________

Att låsa upp "T.T"(står för time trial) som karaktär: Ta dom hemliga nycklarna på varje bana, då kan du gå in i dörrarna med nyckelhål i världarna. Klara av uppgiften där på alla världar så kan du låsa upp T.T genom att slå hans "spöke" på varje bana, med varje fordon i "single race".


Dom hemliga nycklarna:

Dino Domain: På banan "Ancient Lake" efter starten så tittar du nästan rakt fram, mot en grej som ser ut som en stenramp. Ta en (två eller tre om du vill) blå ballong(er) och använd den uppför rampen. Där är nyckeln, svävande i luften, har du gjort rätt ska du ha tagit den. Sedan ska du trycka "start" och "quit"

Snowflake Mouantain: På banan "Snowball Valley" ska du ibörjan åka ett varv. När du ser mllinjen så ser du också att man kan svänga in till vänster. Gör det. Om du letar där kommer du att hitta nyckeln. Sedan ska du trycka "start" och "quit"

Sherpet Island: På banan "Crescent Island" ska du först i starten åka in igenom tunneln till höger. Titta åt vänster. då ser du en LITEN vik där nycklen är. Kör ner i vattnet och ta den. Sedan ska du trycka "start" och "quit"

Dragon Forest: På banan "Boulder Canyon" så kommer du att köra förbi en bro. I slutet av bron är det en kedja med en "ding-dong klocka" på. Kör på den. Då kommer ett klingljud, titta bakom dej så ser du att bron har fällts upp eller håller på att fällas upp.kör upp när den har fällts upp. Där är nyckeln. Sedan ska du trycka "start" och "quit"

__________________________________

Lite tips: Om du åker in i stället där det är snöigt (inte "Snowflake Mouantain") så ser du en trappa. Kör upp för trappan, då ser du en infrusen ballong och en hand.  Tryck på handen med pennan. Då kan du dra den nedför trappan. Dra den ända till den lilla forsen. Följ sedan efter den till stranden. Där ser du att den har fasnatoch håller på att smälta. När den har smält färdigt kan du ta ballongen.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.