Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Children of Mana

Nintendo DS
Children of Mana
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    1 November 2006
  • Utvecklare
    Next Entertainment
  • Antal ägare
    23
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av Dennis_Lil

Inskickad av Dennis_Lil den 17/07 -07 11:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om ett mana träd. Man ska rädda mana trädet från sig själv. Den har typ blivit starkare än vad den ska vara. Du måste gå igemon olika banor för att komma till mana trädet. Men det är även en elak person som vill bli mäktigare. Han kallas Mana Lord och har ett svärd som kallas Holy Sword. Du måste levla och göra dig själv starkare. Gör dig också starkare med gems och så.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet var himla bra. Det var ganska bra grafik i spelet. Men filmerna i spelet är otroliga! Synd att det inte är så många filmer men men... Det är roligt ändå. Jag var wanderer. Den gubben såg himla skön ut och det var den. Just nu är jag lvl 66 men håller på att levla som bara den just nu.

Betyg till spelet
Grafiken i filmerna var otroliga. Grafiken i spelet var ganska bra. Jag ger grafiken 8 poäng. Spelkänslan var otrolig. Jag blev typ beroende av det. Det var så hima roligt. Spelkänsla ger jag 10. Ljudet, nja låten i mana tower var ganska bra men allt annat va medel typ. Jag ger ljud 7 poäng. Hållbarhet. Nja när man blir lvl 66 och har typ gjort allt så tröttnar man lite men det är fortfarande roligt att lvla i mana tower. Jag ger hållbarheten 7 poäng.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10