Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Castlevania: Dawn of Sorrow

Nintendo DS
Castlevania: Dawn of Sorrow
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    30 september 2005
  • Utvecklare
    Konami
  • Antal ägare
    55
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Speltest av cyber4ever

Inskickad av cyber4ever den 22/01 -06 16:17

Handling / story / vad man gör i spelet
I denna del av spelserien Castlevania spelar man nu som Soma Cruz ,en Japansk student i från år 2035. Spelet inleds med att Soma och hans nära vän Mina står ute och pratar. Plötsligt dyker en kvinna upp. Hon manar fram 3 monster som Soma måste döda för att skydda Mina. Och med det så återuppväcker Celia(som kvinnan heter) kraften som Soma så länge trott var glömd, nämligen "the power o Dominance" som ger Soma möjligheten att ta själar från dom monster han besegrat. Nu vet ni början. Så nu kanske ni springer iväg till närmsta spelbutik i iver at få veta fortsättningen?!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta överträffar många spel som jag har spelat, och jag tycker att detta är mycket bättre än dn tidigare delen i serien Castlevania: Symphony of the night( men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är till PS1,men ändå). Storyn i spelet är ganska okej, dock kan många monster kännas igen från andra Castlevania spel. Musiken i spelet gör spelets brister omärkbart när man spelar. Jag njöt mig igenom varje värld.

Betyg till spelet
Det är det bästa Castlevania spelet jag spelat! Tack Konami!
Hållbarheten är är väldigt bra(det tog mig 14 timmar att gå igenom, men då har jag också många svårkittade vapen). Det finns bara ett ord för grafiken: Genial! Och spelkänslan är verkligen underbar! Det känns nästan synd när man gått igenom spelet! 10/10 får det av mig!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9