Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Emziizz

Inskickad av Emziizz den 13/08 -08 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en liten människa som flyttar till en liten stad. Man får döpa människan och staden. I staden finns affärer, museum, bank/postkontor och såklart hus där invånarna bor. Invånarna ser ut som djur.
Man kommer in i huset som kallas för "Town Hall" och där berättar ankan (som har townhall) om vad man kan göra. Sedan visar hon en karta över staden. Sedan fick man kolla i sitt hus. Efter det fick man göra jobb för han som äger affären där man kan handla det mesta. Han heter Tom Nook. Efter det fick man sköta sig själv. Man kunde fiska. Fast fiskespöt fick man köpa hos Tom Nook. Fiskarna kunde man sälja hos honom. Man fick betala för att Tom Nook skulle bygga ens hus. Det var kul. För när man hade betalat allt så kunde han bygga ett större! Det var så spännande att se hur det nya huset skulle se ut. Vissa invånare flyttade och då kom det nya.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var bra. Gjort för sådana som inte är så insatta på action spel och sånt. Ett bra simulations spel. Det var kul att man kunde träffa människor i deras byar och se hur det såg ut där. Det kom nya djur ibland, vissa var underhållning som kom med uppdrag ibland. Vissa djur kom med möbler och sånt som de ville sälja. Jag tycker att spelet är värt att köpa. Spelet är både för killar och tjejer.

Betyg till spelet
Grafiken var bra, man såg skuggor och det var lite dataanimerat.

Spelkänslan var sådär...Man kunde inte krypa eller så och man kunde inte BADA! Det tyckte jag var dumt! Men annars var det bra... Bortsett från att jag ville att man kunde äta och laga mat på spelet.

Ljudet var okej men man hörde samma låt hela tiden. Det var tur att man kunde ändra så att det inte hördes nåt när invånarna pratade utan texten såg man bara, just det! När invånarna pratade med en så kom det en bubbla som hade en text där det stod vad invånarna sa, annars hörde man bara pipiga eller babblande röster.

Man kan spela spelet länge, jag fick spelet för 3 år sen och tycker fortfarande att spelet är lika kul som innan! Men det som gör det mest hållbart är Wi-Fi, så det är bra om man har det till spelet!

Totalbetyg: 7 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 6