Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av andersson

Inskickad av andersson den 23/10 -07 10:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att du åker i en taxi. Taxiföraren ställer frågor som kommer avgöra hur du ser ut och vart din hus ska heta. Han frågar också om ditt namn och om vad du vill att din stad ska heta.
När man kommer fram till staden får man sitt hus. När man sedan har tittat innuti sitt hus och kommer ut möter man han som byggt huset. Han heter Tom Nook och vill att du ska betala huset. Du börjar med att jobba hos honom och göra massor med olika uppgifter som är tänkt att lära spelaren att spela med.
När man arbetat klart är det dags att få in mer pengar så att du kan köpa ny möbler, köpa presenter till dina vänner, sätta in på banken, donera eller viktigast betala av ditt hus så du kan få ett större.
För att få ihop pengar kan man fiska, fånga kryp eller plocka frukt och sedan sälja eller så kan man göra tjänster åt sina vänner. Man har alltid någonting att göra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt roligt. Det är inte ett spel man tröttnar på i första taget. Men efter flera månader fastklistrad vid spelet börja man tröttna rätt rejält.
Spelet är väldigt bra gjort med mycket att göra. För att få extra kul kan man bjuda över en kompis via Wi-Fi.
Jag har inte testat alla roliga saker eller betalat av mitt hus så det kan vara en orsak varför jag tröttnar men alla behöver inte göra det.

Betyg till spelet
Grafik: Jag gav en åtta.
Grafiken i spelet är över min förväntan men det finns ändå en hel del små gryniga delar. Annars är grafiken jätte bra.

Spelkänsla: Jag gav spelet en nia
När man spelar spelet känns det nästan som det vanliga livet. Att det är jag och inte gubben som går omkring i staden. Men allt kan man inte sig in i vilket drar ner betyget men annars är det strålande

Ljudet: Jag gav ljudet en tia, full pott
Ljudet är det som gör spelet levande. Alla små gulliga melodier som lätt fastnar. Ljudet är bäst i hörlurar. Riktigt i världsklass.

Hållbarhet: Fick endast en sexa
Hållbarheten i spelet är inte vad jag har önskat. Man tröttnar rejält efter några månader. Men första tiden kan man inte sluta spela. Halvbra hållbarhet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9