Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av enoch123

Inskickad av enoch123 den 03/12 -06 11:36

Handling / story / vad man gör i spelet
I Animal crossing börjar man i en taxibil där man då snackar med en väldigt festlig taxichaufför som är en groda. Efter man har svarat på alla hans frågor och sagt sitt namn och kön så börjar ens nya liv. Från början är byn väldigt liten men växer med tiden. Spelet har inte riktigt någon handling. Det är som det riktiga livet fast lite mer drömaktigt. Först så börjar man jobba hos den vänliga tvättbjörnen Tom Nook och gör några ärenden.

Efter det så kan man antingen sälja frukt och betala av lånet eller så kan man bara ta det lugnt och fiska eller prata med sina nya grannar som dem alla är olika djur. Det finns en massa tävlingar och skoj så att man kan ha kul då man inte har någotig att göra(som är ganska omöjligt). Allt sker i realtid, det menas med när det är natt i verkligheten så är det natt i spelet. Det finns massor att göra och det skulle nästan vara omöjligt för mig att berätta om alla saker man kan göra. Så stick och fiska, fånga insekter, gräv upp fossiler, möblera om i sitt hus(som kan bli riktigt stor), prata med grannarna, samla frukt, gå till kalas (glöm inte present) eller drick lite café i muséet. Det finns även WiFi så att du kan besöka andras byar och tävla i fiske eller att fåga insekter.

Vad jag tycker om spelet
Det är nog det roligaste spel jag har spelat. Jag har haft spelet nu i mer än ett halv år och har fortfarande inte tröttnat på det. Det är lika roligt att spela ensam som med flera(som båda är riktigt roliga). Spelet är helt komplett, har väldigt bra grafik och ljud och är ett otroligt roligt andraliv. Jag kan säga dig att man spenderar nästan mer tid på det spelet än på sitt riktiga liv. En till bra sak är såklart Wi-Fi som är extremt roligt och väldigt simpelt.

Betyg till spelet
Grafiken i Animal crossing är helt underbar och lite komisk. Animal Crossing Wild world till DS har ungefär samma grafik som animal crossing till game cube som även har bra grafik.

Spelkänslan i spelet är väldigt skön. När man fiskar eller när man tillexempel jagar en fjäril och sen till sist får tag i den efter ett tröttsamt springande. Det som även är bra är att man kan både använda styrknapparna och touch screenen som är väldigt smidigt gjord.

Ljudet är nog en av de bästa sakerna till animal crossing. Det dröjer inte länge tills man har börjat vissla med i låtarna eller när man är vid vattnet och fiskar och så hör man vågorna och musiken tystas ner bara lite. Låtarna hunden K.K. spelar är bara riktigt otroliga. Det passar alla smaker från klassisk musik till hårdrock.

Hållbarheten är "låååååååång". Man har alltid saker att göra, man får en härlig julkänsla när det är jul för att det snöar och man kan köpa sin alldeles egna julgran och sen när det är sommar så blir det varmt och soligt. Sen finns det ju också Wi-Fi som gör att spelet håller ännu längre.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9