Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av honda_94

Inskickad av honda_94 den 21/04 -06 17:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Animal crossing Wild World går egentligen inte ut på någogonting, man kan säga att det är som ett virtuelt liv, tillexempel köpa möbler, handla kläder, äta, fiska osv. I början av spelet så åker du i en taxi till staden, du får svara på massa frågor, gubben ser olika ut beroende på vad du svarade. Sist men inte minst så får du döpa staden. Så kan du gå till ditt hus och utforska, men sedan kommer den bäverliknande filuren Tom Nook och säger att du måste jobba för honom för du har inte råd att betala hyran på huset. Det är bara att sätta igång nu är du spring-pojke åt honom, när du har gjort några jobb så får du försöka hitta på ett eget sätt att skaffa pengar på t.ex. att plocka päron, snäckor, fiska eller samla insekter som du sedan kan sälja till Tom Nook.

Vad jag tycker om spelet
Det här speöet var mycket bättre än mina förväntningar, man är lika sugan att spela och besöka sin by varje dag. Det flyttar in nya djur i din stad och det kommer nya varor till Tom Nooks affär varje dag. Men det kan också flytta ut ur din by också. Och en lliten hemlighet man kan gå och skaka i träden i byn (A-knappen) då kan man hitta Bells (Animal Crossing Wild World pengar) och möbler till huset, kom ihåg att akta dig för geting bona, om dom sticker dig får du gå och köpa medecin ur Tom Nooks lustiga affär.

Betyg till spelet
Grafik ~ 8:
Grafiken i spelet är i 3D, men dock inte så snygg 3D. Men det är perfekt att spela ändå, man bryr sig inte om grafiken den är nästan helt perfekt.

Spelkänsla ~ 9:
Spelkänslan är ochkså helt okej, det flyter på väldigt fint med styrkorset. Men det hade varit skönare med en analog-spak men nu ska jag inte klaga.

Ljud ~ 10:
Man tänker knappt på bakgrunds musiken. Det är lugna harmonier kan man säga. Och djuren i staden prata väldigt roligt men man vänger sig snabbt. Helt okej ljud.

Hållbarhet ~ 10:
Man kan sitta och spela dygnet runt om man orkar, man tröttnar aldrig, det händer jämt någonting i den lilla byn eller så finns det altid någon vänn man kan prata lite med. Helt solklar hållbarhet.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9