Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: Wild World

Nintendo DS
Animal Crossing: Wild World
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  31 mars 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  280
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Melly_Best

Inskickad av Melly_Best den 12/04 -06 18:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man sitter i en bil, och så ska man svara på frågor. Den person man blir i spelet sen ser ut på olika sätt beroende på hur man svarat.
När man kommer till staden så kommer en tvättbjörn som heter Tom Nook och vill att man ska arbeta åt honom i hans affär. När man har gjort alla "uppdragen", så får man göra nästan vad man vill i spelet. Man kan t.ex. gräva efter fossiler, fiska, skaka träd(ibland får man 100 bells) m.m.
I början flyttar det in nya grannar nästan varje dag, men när man har 8 grannar så börjar några av dem flytta till andra städer, och du får nya grannar istället.

Vad jag tycker om spelet
Jag har ju inte spelat något annat Animal Crossing spel tidigare, så jag kan ju inte jämföra med nåt av dem, men jag tycker att det här är ett otroligt sött och roligt spel. Det är ganska realistiskt, men t.ex. att grannarna är djur är ju lite overkligt, men roligt. Alla grannar man får har sina egna personligheter, och jag gillar att klä ut mig till hippie!^^

Betyg till spelet
Grafiken var sådär, figurerna ser alldeles för overkliga ut... Näsan på ens egna figur är hemskt ful, men det är så gulligt gjort så det får i alla fall en sjua.
Spelkänslan får en 10, det är självklart! ACWW är helt otroligt bra gjort, och man längtar tills nästa dag för att se vad som har kommit för något nytt!
Ljudet är också bra, ingen direkt stressande musik, utan ganska "tyst"...
Hållbarheten fick en 10 den också, man tröttnar nästan aldrig på spelet. Jag har t.ex. spelat på det nästan dygnet runt sen jag köpte det, 2 dagar efter release datumet!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10