Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av black_burito

Inskickad av black_burito den 03/05 -06 19:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Link (huvudpersonen) är inte som alla andra. Alla i Kokiri Forest (hans hem) har en skyddsfe, men inte han. Det stora dekuträdet har vakat över Link sedan han kom till Skogen. Han visste att det var något speciellt med honom. Dekuträdet skickar hans trogne fe Navi till Link som berättar hans uppgift som han fått av Dekuträdet. Att rädda Landet Hyrule från Ondskan som terroriserar landet. Navi (fen) följer med Link som rådgivare på den långa vägen mot hans mål: Rädda Hyrule!

Vad jag tycker om spelet
Detta är det bästa spel som någonsin gjorts. Det finns intet ett enda spel som kan mäta sig med The Legend of Zelda: Ocarina of Time enligt mig . Spelet har fått full pott i nästan allt. Så vitt jag vet så har dom bara gott miste om 3 poäng nånsin av ca 300. Spelet har fått Utmärkelser som bl.a Bästa Äventyr/Rollspel, Bästa Grafik, Bästa Musik och Nintendos bästa spel under 1900-talet. Alla dessa nomineringar är spelet värt. Dessa utmärkleser är ju inte sen förra veckan precis men hur som helst så slår jag vad om att spelet kommer att finnas med när dom 10 bästa spelen i historien rankas.

Betyg till spelet
Grafik: Otrolig! Spelet släpptes 1998 och då var grafiken magisk. 10
Spelkänsla: Går inte att beskriva! Att styra Link genom alla hans svåra uppdrag är mer än bara kul, det är underbart. 10
Ljud: Underbart! Denna borde alla hålla med om att musiken och ljudet i spelet är av världsklass. En solklar 10:a!
Hållbarhet: Vad ska man däga mer än att detta spel är långt, svårt men även kul på samma gång! Jag har själv klarat ut spelet och fått alla hjärtan och vet hur roligt spelet är. Detta spel klarar man inte ut på veckor/månader första gången man spelar det. Skulle ha gett spelet 100 i allt om det gick.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10