Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av d12

Inskickad av d12 den 15/05 -05 21:47

Handling / story / vad man gör i spelet
HaDu börjar spelet som en liten pojke vid namn Link. Han ser ut att vara runt 10 år. Han bor i en by ute i skogen som kallas kokari. I spelet ska man först skaffa ett svärd och en sköld. sedan säger deku trädet att han har en förbannelse över sig och han vill att Link ska bryta den. När han gjort det så dör deku trädet men innan han dog hann han säga vem som hade gett honom förbannelsen och vad han var ute efter. Det var Gandorf som gett honom förbannelsen och han var ute efter triforce. Med triforce skulle han kunna erövra världen. Deku trädet ville att Link skulle sätta stopp för det. Och så ger sig link ut för att bli "the hero of time".

Vad jag tycker om spelet
Detta är världens bästa spel. Det är omöjligt att tröttna på. Det bästa med spelet är storyn, musiken och grafiken. Spelet är jätte långt och man blir jätte glad när man klarat det. Men samtidigt tycker man det är synd att världens bästa spel är slut. Men man kan ju alltid spela om spelet som jag gjort nästan 10 gånger.

Betyg till spelet
Storyn: Storyn är jätte bra. Handlingen är bara jätte bra och mycket lång, vilket bara är bra. Grafiken: Grafiken är också jätte bra. standarden är lika bra som dagens men ändå är spelet från 98. Ljudet. Ljudet är jättebra. Det är olika sånger på olika ställen och vissa melodier bara fastnar på hjärnan. Spelkänslan: Spelkänslan är bara otrolig bra. Det är nästan som om man tror att man är Link.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10