Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  17 november 2000
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  636
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/05 -11 16:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Historien börjar om Link som letar efter en försvunnen vän med sin häst Epona, men sen kommer Skull Kid och skrämmer Epona. Link svimmar ett tag och Skull Kid stjäl Links Ocarina of Time. Link vaknar och Skull Kid stjäl Epona och springer bort. Link tar tag i Eponas ben, men ramlar sen. Link springer efter Skull Kid och till slut så hittar han honom. Skull Kid använder masken som han har på sig och förvandlar Link till en Deku Scrub. Skull Kid flyr sen, men en älva vid namn Tatl som stoppar Link från att attackera Skull Kid. Tatl bli instängd med Link och måste nu jobba ihop. En bit bort så träffar Link Happy Mask Salesman som vet hur Link ska bli normal. Efter när tredje dagen har kommit så måste Link gå till dörren som leder till toppen av stora klocktornet. Link måste skjuta Skull Kid med en bubbla och sen ta Ocarinan. Det blir sen en flashback med Link och Zelda, Zelda lär Link Song of Time igen ifall han kommer ihåg den. Har man lyckats så kommer Link ihåg Song of Time och kan nu resa tillbaks till tiden. Link är fortfarande en Deku Scrub så därför får han inte använda Ocarinan utan han får nåt som heter Pipe of Awakening. Spelar Link Song Of Time så kan han börja om tiden till dag 1 och kan göra om saker så det inte händer sen. Link måste sen prata med Happy Mask Salesman och han lär Link Song of Healing vilket som är ganska bra att ha. Link blir då tillbaks till en människa och kan nu använda sitt svärd och sköld.

Link har nu 3 dagar att rädda Termina från en måne som kommer falla och ta sönder Clock Town. Clock Town behöver Link nu innan Skull Kid tar sönder Clock Town med en måne. Link måste klara 4 tempel som belöning får 4 heliga masker och även räddar The Four Giants.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är ett av det bästa spelet som finns i hela världen. Spelet har massvis med roliga bossar och roliga sidequest och massor med masker. En dålig sak är att när man börjar om tiden så glömmer dom flesta människorna bort Link och måste göra om allt sen och att ett av bossarna är precis som bossen i OoT att man kan bara attackera den en gång om gången. Fast spelet har ganska bra musik och äventyret äger och det här är definitivt värt att köpa eller ladda ner till Virtual Console. Istället för 2-3 svärd så finns det 4 svärd och dom 2 sista är starka.

Spelet är absolut värt pengarna och det är så himla kul att spela det.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är världsbra. Det är så fantastisk så därför får grafiken en 10:a.

Spelkänsla: Spelkänslan ägde så hårt. Svärdfighten var otroligt bra och det var fantastiskt kul så därför får spelkänslan en 10:a.

Ljud: Ljudet är absolut det bästa i hela Majoras Mask. Låtarna är så klassiska så jag blir glad att höra så därför får ljudet en 10:a.

Hållbarhet: Hållbarheten var "världs-awesome", med alla karaktärer och låtarna som jag ibland får tårar av så därför får hållbarheten en 10:a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10