Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Majora's Mask

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Majora's Mask
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  17 november 2000
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  636
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Fler fusk

Guide: Besegra bossarna

Inskickat av Fuska-nu den 12/05 -11 16:32

Här är en guide om hur man besegrar alla bossar:

1. Odolwa: För att besegra denna boss så ska man först skjuta honom med pilbåge när man är bakom honom. När man har skjutit honom med pilbåge så kommer han bli helt förvirrad och då ska man attackera han med svärdet. Man attackerar honom några gånger och sen så har man besegrat Odolwa.

2. Goht: För att besegra denna boss så ska man först skjuta eldpil på isen. Isen kommer sen smälta och han kommer springa vilt. Ta på dig Goron Mask och rulla på han när Goronen har fått taggar. Om energin blir lågt så kan man rulla på gröna vas. Rulla på han med taggar några gånger och sen så har man besegrat Goht.

3. Gyorg: För att besegra denna boss så ska man skjuta pilbågen på han så han sjunker ner. Bli till Zora och dyk ner till han och attackera honom. Man kan bara attackera honom 1 gång åt gången så det kan ta ett tag. När man har attackerat honom många gånger så kommer Gyorg bli besegrat och då har man klarat 3:e bossen.

4. Twinmold: För att besegra denna boss så ska man ta på sig Giant Mask, sen ska man attackera hans huvud eller svans. Gör man det några gånger så har man besegrat Twinmold. Men man kan också besegra Twinmold utan Giant Mask genom att använda bomber, pilar och till och med hans svärd.

5. Majoras Mask: För att besegra denna boss så ska man skjuta masken(Bäst om man använder Fierce Deity Mask). Sen så kommer alla dom 4:a masker man har fått från dom förra bossarna och dom kommer skjuta bollar. Skjut masker 3 gånger med pilbåge och sen kommer masken upp igen. Ladda svärdet med spinattack och släpp den när masken kommer. Gå sedan bakom masken och attackera den. Attackera den en gång till i luften och sen har du besegrat Majoars Mask.

6. Majoras Incarnation: För att besegra denna så ska man skjuta pilbåge på den när den springer. Attackera sedan den några gånger och du har besegrat Majoras Incarnation.

7. Majoras Wrath: För att besegra denna så ska man skjuta den med light arrow så den lyser gult. Gå sedan till den och attackera honom med svärdet. Har man slut med pilbågar så kan man sätta på Fierce Deity Mask och attackera honom med svärdet. Gör det några gånger och du har besegrat Majoras Wrath och räddat Termina.

Fusket har betyget 7.75 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.