Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Super Smash Bros.

Nintendo 64
Super Smash Bros.
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 november 1999
  • Utvecklare
    HAL Labs
  • Antal ägare
    392
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.9

Speltest av honda_94

Inskickad av honda_94 den 27/05 -05 07:34

Handling / story / vad man gör i spelet
När det kom ut: 31 Mars 1999
Utvecklare: Nintendo
Utgivare: HAL

Detta är ett figting spel. Inte ett vanligt figting spel utan du får slåss med dom allra kändaste Nintendo karaktärerna tillexempel Mario, Pikachu och Link. I detta spel kan du låsa upp banor, gubbar m.m. I detta spel kan du spela ensam eller med tre av dina vänner, ett riktigt roligt spel.

Vad jag tycker om spelet
Inte världens snyggaste grafik men det är ju till Nintendo 64, Jag tycker detta är ett kul och bra spel. Detta spel kan man spela väldigt länge för det är kul (Specielt när man är många). Detta är ett av det spel som jag gillar mest att spela 1-4 spelare på. Jag tycker detta är det roligaste spelet till Nintendo 64 som jag har spelat iallafall.

Betyg till spelet
Grafik (6):
Inte så snygg grafik om man har spelat Super Smash Bros- Melee, men för att vara Nintendo 64 är det helt okej.

Spelkänsla (7):
Spelkänslan är helt okej. Fast det kan bli lite svårt att styra vissa gubbar tillexempel Captain Falcon, Fox och Samus pågrund av att dom är så snabba så man hinner inte med att styra.

Ljud (9):
Ljudet är mycket bra i detta spel. Ljudet passar värkligen in i spelet tillexempel när man precis slår till motståndaren. Det är därför ljudet får en 9:a för att det värkligen passar in.

Hållbarhet (8):
Hållbarheten är helt okej. Man kan få fram banor, gubbar och klara Break The Targets eller Board The Plattforms med alla karaktärer. Och så kan man ju spela massa VS matcher och man tröttnar kanppt. Hållbarheten är värkligen bra.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7