Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSuper Smash Bros.

Nintendo 64
Super Smash Bros.
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 november 1999
 • Utvecklare
  HAL Labs
 • Antal ägare
  394
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 15/05 -05 18:24

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ett "Fighting-spel" som består av inga mindre än Nintendos största stjärnor (Mario, Luigi, Ness, Samus, Link, Pikachu m.m). Och en massa banor finns att spela, och en del går att låsa upp. Du kan spela 1-4 spelare samtidigt i spelet om du spelar VS.Mode. Du kan även spela ensam, och spela några bonus banor som kallas Break The Targets (som gåt ut på att slå sönder massa måltavlor i en speciell bana på så kort tid som möjligt). Och Board To The Platforms (Som går ut på att springa och ställa dig på alla plattformer på en speciell bana på så kort tid som möjligt. Varje karaktär som du spelar med har speciella attacker som endast han/hon kan, välj din favorit och börja spela!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa fighting-spelet till Nintendo64, någonsin. Det verkar lite svårt ibörjan men efter du har kommit igång kan du bli hur bra somhelst. Och en annan sak jag gillar är flerspelar läget med 1-4 spelare =) Det är alltid så kul att spela mot mina kompisar. Jag tycker att det är ett av de roligaste spelen till N64, så alla som gillar Ninteondo ska köpa detta tycker jag.

Betyg till spelet
Grafik (7): Grafiken är inte dålig och inte bra, men den kunde varit bättre, men igentligen spelar grafiken ingen roll i detta spel =) Spelkänsla (6): Ibland kan det vara lite trögt att styra din karaktär, samtidigt du känner dig som någon världmästare ibland ;) Ljud (7): Ljudet är ok men inte så mycket mer, men ingenting går ju upp imot när du använder pikachu's åskstöt... Pika, Pika! Hållbarhet (6): Spelet är ganska simpelt att varva så lämge du inte spelar på Very Hard vill säga =) så när du blivet riktigt bra och vill bli ännu bättre så prova Very Hard ^^,

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6