Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











South Park: Chef's Luv Shack

Nintendo 64
South Park: Chef's Luv Shack
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    12 oktober 1999
  • Utvecklare
    Acclaim Studios Austin
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/04 -06 18:19

Handling / story / vad man gör i spelet
South Park är alltid kul på TV - men är det lika kul som spel? Det finns många South Park spel allt från Bil till frågesport (vilket detta spelet ägnar sig åt), dock skulle jag vilja se ett South Park med en riktigt bra frihets känsla. Hur som helst... Chef har ordnat ett frågesports program där Cartman, Stan, Kyle och Kenny ställer upp. Frågorna är okej, lagom snuskfaktor och lagom variation och svårighetsgrad. Frågorna varvas upp lite då och då med mini-spel, bla. dragkamp, go-kart & snöbolls krig. Bra variation helt enkelt.

Vad jag tycker om spelet
Kul spel sålänge man spelar med kompisar... om du inte har några vänner att spela med så håll dig till en annan genre. Spelet är trevligt att spela med vänner som sagt, kul och varierande frågor. Men mest av allt älskar jag mini-spelen. Det är aldrig fel att sätta sig bakom ratten på en go-kart och köra iväg. Kort och gott - ett okej South Park spel.

Betyg till spelet
Grafik - 7: Eftersom att tv-serien är tecknad är spelet likaså. Och tackvare att serien är tecknad kan man återskapa grafiken in i minsta detalj... skönt. Spelkänsla - 7: Enkla och fungerade kontroller som fungerar både i menyn och mini-spel. Ljud - 6: Bättre har världen skådat, men röst skådespelarna är lika bra som alltid. Hållbarhet - 8: Underhållande med vänner, dör ut snabbt om du är ensam.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7