Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 2

Nintendo 64
Resident Evil 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 februari 2000
  • Utvecklare
    Angel Studios
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 9.3

Speltest av The_Man92

Inskickad av The_Man92 den 22/08 -05 22:09

Handling / story / vad man gör i spelet
I Resident Evil så är man antingen Leon eller Claire och Leon har precis kommit till R.P.D och Claire letar efter sin bror. Det är inte så svårt att veta vad man ska göra. Man ska bara överleva alla zombies. Leon och Claire har olika egenskaper och vapen. Med Leon får man gevär men med Claire så får man ett armborst. Men man kan få maskingevär med båda karaktärerna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt kul. Man tröttnar inte på det så lätt. Fast man kan fastna i spelet på något klurigt ställe. Fast jag har kört det på PlayStation så jag vet vad man ska göra ispelet. Det som är bra är att man kan välja vem man vill vara i första scenariot. Fast det kan man inte när man kör det på PlayStation.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är bra men dom har ändrat några saker på Nintendo 64. Ljudet är väldigt bra. Speciellt när Metallica låten som heter Enter Sandman börjar spela. Man hör Zombierna "stöna" också så man vet när man ska vara beredd på att möta fiender. Spelkänslan är väldigt bra faktist. Som jag skrev tidigare så tröttnar man inte på det så lätt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10