Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Paper Mario

Nintendo 64
Paper Mario
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    5 oktober 2001
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.6

Speltest av Almost

Inskickad av Almost den 07/09 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
MarioPaper är ett pappers spel (alla figurer är gjort av papper). Det finns sju olika sorters kapitel. Det går ut på att klara alla kapitel och slå bossen Bowser. Han har ett magisk trollspö som han blir odödlig med, därför måste du träna upp dig på de föregående kapiteln. Genom spelets gång hittar du massor av nya vänner som du behöver. Det är de som hjälper dig att klara dig genom alla kapitel.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är någolunda bra. Min älsklings kompis på spelet är parkarry han är en fågel som kan flyga mig över ett hål på 2 meter. Spelet har bra spelkänsla jag har spelat spelet i 2 år och har klarat ut det hur många gånger som helst. Grafiken är bra men jag tycker inte om att det är pappersbitar. Ljudet är olika vid olika platser i djungeln till ex. hör man en djungel låt osv. Sen hållbarheten är inget att gnälla på.

Betyg till spelet
Grafiken får sämst betyg därför det är pappersbitar men andra sidan laddar spelet fort. Den får åtta i betygsättningen.
Sen ljudet är lätt en tia alla olika möjliga ljud när det är som mest spännande hör man ett kusligt ljud. Ljud får lätt en tia i betygsättningen. Spelkänslan man blir nästan beroende av spelet men när man väl har klarat ut det blir det aldrig lika roligt igen. Spelkänslan får nio i betygsättningen.
Hållbarheten är inget att prata om världsklass!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9