Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mario Tennis

Nintendo 64
Mario Tennis
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 november 2000
  • Utvecklare
    Camelot Software Planning
  • Antal ägare
    124
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/08 -08 13:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Nu plockar Mario och alla de andra upp deras tennisrack för första gången!

Mario Tennis går såklart ut på att spela tennis. Det finns olika turneringar och andra små saker som att skjuta bollar genom guldringar med mera. För dig som inte gillar tennis eller helt enkelt avskyr det kan jag ju då bara säga till att det här spelet behöver du inte gilla tennis alls för! Visst, det finns inga föremål som man kastar på varandra eller så som i Mario Kart, utan det är hederliga matcher där tennis betyder allt. Och det tycker jag är bra, för det kan bli lite tjatigt med en massa föremål om det skulle vara med här.

Det finns en liten sak man ska fokusera sig på i alla fall: Och det är att alla karaktärer antingen är snabba, svaga, starka och mycket mera. Därför måste man välja lite rätt karaktär till rätta banan där det också visas vad banan gömmer för erfarenheter.

Här nere följer några erfarenheter som några av karaktärerna har:

>> Normal: Mario, Luigi
>> Stark: Donkey Kong, Bowser
>> Snabb: Peach

Vad jag tycker om spelet
Det finns inte så mycket att säga. Det är ett roligt sportspel där Mario och de andra spelar en stor roll. Det känns som om det ligger något i det här spelet som är alldeles magiskt, fast ändå så inte. Jag kan inte sätta fingret på det bara!
Nåja, hursomhelst så finns det mycket att göra som sagt. Speciellt när du ska låsa upp karaktärer. Där hittar vi många!

Det är ett trevligt litet spel som är roligt på sitt sätt. Men om det förtjänas att finnas i de flesta hushåller vet jag inte... Det är inte direkt till för småbarn, utan man kanske måste vara sisådär, 12 år.

Men som sagt. Det finns roliga saker att göra, men man spelar nog endast igenom turneringarna för det mesta för att låsa upp nya karaktärer. Sen är det väl inte så mycket mera.

Betyg till spelet
Grafik: 7
Bra, snygga rörelser men det ser ut som om grafiken på karaktärerna ibland inte hänger med.

Spelkänsla: 7
Det känns verkligen som ett riktigt tennisspel. Man har lagt Mario-stilen lite mera åt sidan. Det känns kul och allvarligt.

Ljud: 7
Riktig tennis musik är det men vad har Nintendo gjort med karaktärernas röster? Lyssna bara på Donkey Kong och Luigi så får du svar på det.

Hållbarhet: 7
Ett trevligt sportspel, man kan kanske har ganska roligt med en till spelare ifall man spelar tillsammans. Det är bara turneringarna och nya karaktärer man är ute efter som gör det bra.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7