Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDiddy Kong Racing

Nintendo 64
Diddy Kong Racing
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  21 november 1997
 • Utvecklare
  Rare Ltd.
 • Antal ägare
  166
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/12 -05 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Diddy Kong och vännerna ger sig ut på ett fullspäckat äventyr! Denna gången i Bilar, Svävare och Flygplan. Med ett stort urval av karaktärer såklart Diddy Kong men även Conker m.m Du kan köra två fantastiska spel alternativ, "Adventure och Tracks" Adventure är det bäst uppbyggda "en spelar-läge" jag någonsin skådat i ett racingspel. Det finns nämligen fyra olika... vad ska man säga???, hmm världar som varje har olika terränger. Snö, vatten osv. Och när du klarat banorna i var och en får du möta den världens boss. Kort och gott, riktigt underhållande. "Tracks " - det andra spelalternativet ägnar sig åt "rekord försök" på de banor du låst upp i Adventure. I Tracks kan du även spela mot tre stycken av dina kompisar, vilket är hur kul som helst.

Vad jag tycker om spelet
Rare och Nintendo 64's bästa racingspel någonsin! Det slår även Mario Kart, på fingrarna. Älskar urvalet av karaktärer som har så olika egenskaper på banan. En del kör fortare medans andra är bättre på att svänga. Men ingenting undgår ju känslan av att bränna gummi med Tipsy i Adventure =) Och jag måste även nämna bandesignen... som är så enkel men ändå så fungerande. Kort och gott: True Love

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt färglad och charmig =) Ingenting man stör sig på om man säger så. Väl fungerande på alla sätt, men dock inget toppbetyg pga. den lite suddiga grafiktypen.

Så var det - det här med spelkänsla som alla bra spel måste innehava en bra sådan. Och det här spelet har verkligen fångat upp spelglädje och känsla. Bra styrning av fordon, simpla och väl fungerande kontroller =) YAY!

Ljud... kanske inte världens bästa och skarpaste men ändå helt okej, som tur är. Bra, Bra, Bra men inte mer.

Hållbarhet är något som Rare verkar veta vad det innebär . Diddy Kong Racing - ett fantastiskt äventyrs spel alternativ och även ett mycket underhållande flerspelar läge.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8