Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Armorines: Project S.W.A.R.M.

Nintendo 64
Armorines: Project S.W.A.R.M.
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    17 december 1999
  • Utvecklare
    Acclaim
  • Antal ägare
    12
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 1.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 27/05 -05 09:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du landar på en helikopterplatta och skjuta massa spindlar (man ska rädda värden från spindlar). Så man kan välja mellan två olika karaktärer, en man eller kvinna dom har olika färdigheter och vapen mm - spelet utspelar sig på olika ställen t ex grottor, militär baser och i hus. Du ska hitta en vetenskaps man som har gjort alla spindlar och förinta honom. Det kan vara lite dåligt när man sparar. Då får du en KOD som du måste skriva ner på en lapp eller kunna utantill. Koden ser ut så här på ett ungefär ''5ghfc6'', kan vara svårt och kunna utantill.
Det som är bra är att man kan köra Multiplayer.

Vad jag tycker om spelet
Tråkigt spel; det är inte kul alls man tröttnar efter en timme bara. Det är ingen kul story - spindlarna är nästan odödliga (har hur mycket liv som helst). Spelet är riktigt svårt inget barnspel alls, kanske mer för vuxna. Om de hade gjort lite mer till spelet som vapen, kläder mm. då skulle spelet ha varit lite roligare, man kan ju bara ha två stycken vapen.

Köp inte det här spelet

Betyg till spelet
Grafiken: dålig grafik, ser knappt det du ska skjuta på. Kan vara jobbigt för ögonen för att grafiken skär.

Spelkänsla: hemsk, du ser inte hela gubben utan bara hans vapen det gillar inte jag! Kontrollen är jättedålig, har svårt att hitta knapparna som jag alltid har haft så lätt för.

Ljud: det är det bästa med det här spelet. Tråkiga soundtracks när man går omkring. Man blir på dåligt humör av musiken, men det kan sköra till i öronen ibland.

Hållbarhet: den är jättekort - knappt att du orkar spela i en timme. Spelet gör mig galen, de skulle gjort mer saker i spelet.

Totalbetyg: 1.8 Ljud: 3 Grafik: 2 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1