Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











1080: TenEighty Snowboarding

Nintendo 64
1080: TenEighty Snowboarding
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    9 oktober 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    158
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 6.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att du ska vinna olika tävlingar och turneringar. På spelet kan du välja snowboard och vilken karaktär du ska vara. Alla karaktärer har olika färdigeheter det samma gäller med snowboarden du väljer förstårs. Det finns olika banor att välja mellan men dock inte så jätte många som det borde funnits=(Spelet går på TID också så man måste snabba sig in i målet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är inte så jätte bra tycke jag. Det är bara vissa snowboard spel som är kul. Jag tycker det är svårt att styra och hoppa det finns ingen känsla i spelet. Det finns många olika saker på spelet du kan göra men det är dock ändå kort. Om nu spelet skulle vara lite längre skulle det nog vara roligare. Om spelet inte skulle gått på tid skulle jag gillat det mer.

Betyg till spelet
Grafiken: Hemsk. Alllting är fyrkantingt. Grafiken är typiskt Nintendo 64 GILLAR DEN INTE ALLS.

Spelkänslan: Den är inte bra alls. Gubben styr hur som helst och det är jätte svårt att göra tricks med gubben. Om man har små händer iallafall.

Ljudet: Äntligen än höjdpunkt i spelet. Jag brukar pausa spelet och höra på dom bra soundtracksen. Ljudet är väldigt bra men när man åker men snowboarden förstör den allt ihop.

Hållbarheten: Om inte soundtracksen skulle funnits skulle jag nog aldrig spelet spelet tror jag. Inget spel som man orkar spela länge. Jag gillar inte spelet alls!!

//T_W//

Totalbetyg: 4 Ljud: 7 Grafik: 2 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 1