Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSnake III

Mobil
Snake III

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 4.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/09 -10 06:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ett spel som fungerar som alla andra Snake-spelen. Man ska styra ormen så den inte träffar en vägg och äta frukter så ormen växer. Om man tar Äventyrs-läget så kan man klara fem nivåer som innehåller ungefär tio banor. Om man tar Klassisk-läget så ska man vara på banan och ta så mycket frukt som helst och inte träffa väggarna. Om man väljer det Anpassade läget så ska man nästan göra likadant som på Klassisk fast man ska ta så mycket frukt så målet öppnar sig. Man kan också spela två spelare, men då krävs det att man har Bluetooth. Man kan även kontrollera Högsta poäng och se hur man förbättrar sig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker lite om spelet för det är kul att försöka klå sig själv i poängtavlan. Spelet är bra för att man kan styra runt med sin orm och välja färg på den. Jag spelar mest på Äventyrsläget för det är roligast. Spelet har ungefär femtio banor i sig. Om du har spelat de övriga spelen så är det här det roligare av dem. Men det dåliga är att man måste köra om en hel nivå med tio banor om tiden tar slut.

Betyg till spelet
Grafik: Den är mycket bra för att vara på mobil. Ganska många detaljer. Det ger jag en sexa.

Spelkänsla: Den är inte så värst bra för man bara ska åka runt med en orm. Det ger jag en femma.

Ljud: Spelet har jättelite musik och ljudeffekter. Så ljudet är inte bra. Det ger jag en tvåa.

Hållbarhet: Den är ganska bra för man kan spela om banorna om och om igen. Men man tröttnar ganska snabbt för man förlorar. Det ger jag en fyra.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 2 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 5