Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollercoaster Rush

Mobil
Rollercoaster Rush

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 6.5

Speltest av 96vika

Inskickad av 96vika den 22/02 -10 00:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Testat på: iPhone 3G. Jag laddade ner Rollercoaster Ruck från Appstore i min Iphone. Spelet är roligt och kostar runt 20 kronor. Spelet finns även till vanliga mobiler.

Rollercoaster Rush går ut på att du ska styra en berg-och-dalbana på olika banor som är olika svåra. Du styr med styrningsknapparna på mobilen och på iPhone så styr du genom att röra på iPhonen.

I spelet så finns det flera olika banor där du kan samla poäng, Så nöjdare åkarna är så mer poäng får du. För poängen så låser du upp nya banor som du kan köra och samla poäng på. Styr du för snabbt eller fel så kan berg-och-dalbanan gå sönder och du förlorar en besökare på berg-och-dalbanan som inte åker med nästa runda. Spelet går inte ut på så mycket annat än att du ska styra berg-och-dalbana och samla poäng.

Vad jag tycker om spelet
Vad tyckte jag var bra med spelet? Jag tyckte att detta var ett suveränt spel som jag spelade länge innan jag klarade av det. Tyckte att det var bra och hade många banor att välja mellan.

Vad tyckte jag var dåligt med spelet? Tyckte att det var tråkigt att det kostade pengar, Hade varit bättre om det var gratis. Men annars så tyckte jag inget var dåligt

Betyg till spelet
Grafik: 8/10
Bra för att vara ett mobilspel, men det fattades något.

Ljud: 3/10
Tråkigt och dåligt ljus som kunde ha varit bättre.

Spelkänsla: 5/10
Inte så verklig eftersom att det är ett mobilspel, men ändå helt okej.

Hållbarhet: 8/10
Spelade det tills jag klarade det och så spelar jag det när jag har tråkigt.

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 5