Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDoodle Jump

Mobil
Doodle Jump

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.8

Speltest av PurpleKirby

Inskickad av PurpleKirby den 01/05 -12 17:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Doodle jump är ett mobil spel skapat av Lima Sky och finns till WindowsPhone, iOS, Blackberry och Android. Spelet går ut på att man är en liten Alien figur och ska få den att hoppa på olika plattformar för att komma så högt upp som möjligt. Under spelets gång så kommer man att stöta på ett gäng fiender och olika plattformar. Plattformarna kan försvinna efter att man har rört vid dom eller Exploderar efter en stund, Vissa plattformar så är inte stabila och ger efter vid beröring och vissa flyttar på sig. På vissa plattformar finns det hjälpmedel som gör att man kommer högre upp t.x studsmattor, fjädrar och Jetpacks

Vad jag tycker om spelet
Spelet är lätt att lära sig och är extremt beroende framkallande. Spelet underhåller en i timtal och det är extra roligt att tävla med vänner och se vem som kommer högst upp. Spelet har en skön spelkänsla och den tecknade designen gör det roligare att spela. Grafiken är ju som sagt inte det viktigaste.

Betyg till spelet
Grafiken är skön och underhållande. Den tecknade stilen gör det mer roligt och påminner en lite om tecknad film. en klar 10:a.

Spelkänslan är jättebra och man har roligt hela tiden man spelar. Det är jättelätt att bli beroende av att spela detta fantastiska spel. 10 för spelkänsla.

Ljudet är roligt och passar bra med spelet. Ibland kan ljudet försvinna eller så kan ljudet inte bli synkat med spelet. En 9:a för ljudet.

Hållbarheten är nog det bästa. Man kan sitta i flera timmar och spela utan att bli trött. Det kan ta flera veckor, kanske månader innan man tröttnar. 10 för hållbarheten

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10