Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDig Dug Deluxe

Mobil
Dig Dug Deluxe

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.5

Speltest av MartinMilk

Inskickad av MartinMilk den 16/12 -09 16:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska döda drakar och små orangea monster. Man gräver sig ner i marken för att hitta monstren och man vinner en blomma för varje bana man klarar. Blommorna visar hur långt man har kommit. Spelet inehåller två versioner; Deluxe och Classic. Deluxe är en remake av den gamla arkadversionen som Namco har gjort och Classic är originalversionen. Den enda skillnaden med Deluxe är att grafiken ser lite bättre ut, annars är det ingen skillnad alls.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt kul! Jag har det första (Classic) till Game Boy Advance, men nu slipper jag ha med mig det, för nu kan jag istället spela på mobilen. Själv tycker jag mest om Classic eftersom att den ger mig mer nostalgi än vad Deluxe gör. Jag tycker också att det är kul att man får med två versioner i ett villket inte händer så ofta i ett mobilspel. Jag tycker själv att mobilspel är väldigt dyra och de är inte värda pengarna. Spelet kostar 50 kronor och man får precis det man vill ha i ett mobilspel.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är riktigt bra! Både i Deluxe och i Classic. Bättre blir det nog inte i ett mobilspel än det här (just nu).

Spelkänsla: Lite trög kontroll. Jag har aldrig gillat att spela mobilspel, men den duger i alla fall.

Ljud: Ljudet kan vara lite småjobbigt och kvaliteten på mobilspelens ljud är rätt dåligt. Det låter varje gång man rör på sig och det låter riktigt dåligt faktiskt.

Hållbarhet: Det här är ett av det få mobilspel som man faktiskt inte tröttnar på, så jag rekommenderar verkligen det här spelet!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 4 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8