Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











City Bloxx

Mobil
City Bloxx

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 7.4

Speltest av babbe

Inskickad av babbe den 19/11 -09 21:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att du ska bygga upp din egna stad. Man har 25 rutor att placera ut hus som har olika färger och olika storlek i folkbefolkning. Man kan välja att bygga en stad eller välja snabbspel som också är kul. Det är 20 nivåer som man måste klara och längre fram i spelet får man speciella tak som ger extra poäng.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra för att vara ett mobilspel. Spelet är inte så gammalt så det är bra grafik och det är kul att spela om man har tråkigt. Det är också bra att spela i bilen.

Spelet påminner lite om The Sims, fast att det handlar om en stad att bygga upp. Om man gillar The Sims så borde man gilla detta spel, men jag tycker att dom borde gjort lite fler olika hus att bygga.

Betyg till spelet
Jag ger dessa betyg för spelet förtjänar dessa betyg för att vara ett mobilspel, som är kul om man har tråkigt. Det är roligt om man har tråkigt en skoldag, fast jag vidhåller fortfarande att det vore roligare om det fanns mer att bygga och större. Men så klart man kan inte få allt här i världen...

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6