Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAngry Birds

Mobil
Angry Birds

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.5

Speltest av Nisse2000

Inskickad av Nisse2000 den 03/08 -12 06:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Några elaka gröna grisar har stulit dina ägg, och du måste ta tillbaka dom! Du gör det genom att skicka iväg fåglarna mot grisarnas lilla slott/byggnad. Det går ut på att träffa grisarna med fåglarna! Det finns många olika fåglar, alla med en egen specialitet. Någon kan explodera, någon kan snurra som en boomerang osv. Det finns VÄLDIGT många banor så det är ett grymt tidsfördriv!

Vad jag tycker om spelet
Angry Birds tror jag har blivit så populärt på grund av att nästan alla kan gilla det. Stora som små, spelälskare och spelhatare. Jag älskar Angry birds, det är svårt och klurigt och är som sagt ett grymt bra tidsfördriv. Du kan tillexempel spela det på bussen till skolan, eller tunnelbanan. Det är en av mina favoritappar, dock kostar den 7 kr, men det är det verkligen värt!

Betyg till spelet
Grafik: 8/10
Spelkänsla: 7/10
Ljud: 4/10
Hållbarhet: 8/10

Angry Birds är riktigt bra, grafiken är snygg, eftersom det finns många roliga fåglar och häftiga miljöer, du får vara i djungeln, öknen, och många andra platser. Jag gillar intro-låten till spelet, men fåglarna låter ganska jobbigt och blir störande senare i spelet.

Ha så kul med Angry Birds!

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 3 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7