Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wave Race: Blue Storm

GameCube
Wave Race: Blue Storm
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 maj 2002
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 6.1

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 16:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om att åka vattenskoter. Kasta dig ut bland vågorna med många olika karaktärer på en mängd vattenfyllda banor. Kör turnering, på tid eller varför inte försöka göra så många trick du kan. Man kan också spela flera stycken. När man sedan spelat ett tag kan man låsa upp massor av nya saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag hade stora förväntningar på detta spel när det kom, men tyvärr hade jag fel. Det är bland de sämre spelen jag spelat, fast det är inte dåligt gjort. Hade spelkänslan varit bättre hade det vart roligare och det skulle kunna varit lite lättare. En tröst är i alla fall flerspelar läget, som i alla fall ger lite nöje.

Betyg till spelet
Grafiken i detta spel är medel för att vara Gamecube. Den är inte dålig, men inte heller imponerande. Ljudet är inte vad jag väntat mig men det är i alla fall okej. Inte så många olika låtar, vilket blir tråkigt. Spelkänslan är inte bra, snarare dålig. Men efter mycket om och men har jag klarat av de svåra kontrollerna. Det är i alla fall godkänt. Hållbarheten är halvbra, skulle kunna varit lite längre men det duger. Detta spel är inte så speciellt imponerande som ett Gamecube spel bör vara.

Totalbetyg: 6 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5