Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wario World

GameCube
Wario World
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    20 juni 2003
  • Utvecklare
    Treasure
  • Antal ägare
    83
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.7

Speltest av ludicolo

Inskickad av ludicolo den 21/01 -07 23:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Wario har många skatter(en del som inte samlats in särskilt hederligt), blanddom finns den stora svarta juvelen. denna juvel är ond och förvandlar alla Warios skatter till monster och gör om hans älskade slott till en bizarr värld med 4 beståndsdelar. Efter att ha gjort dagens onda gärning går den svarta juvelen i ide i en stor kista. Den förargade Wario måste nu samla alla 4 bitar till kist nyckeln för att komma åt den svarta juvelen och få tillbacka sitt slott(och skatterna när han ändå håller på).

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är en av mina gamla potensial klassiker. Spelet är underhållande och Wario är underhållande till och med när han står still. Spelet är som sagt välgjort, bossarna är underhållande och banorna likaså. Dock har spelet ett stort problem, hållbarheten, när du väl klarat spelet(vilket inte lär ta lång tid) kan du tröttna ganska snabbt. Men om du låter spelet ligga ett tag och sen spela det igen så håller spelet rejäl klass fortfarande. Om ni gillar Wario, plattform och att dela ut snytingar är det här spelet för dig!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt snygg. Platserna är fulla av detaljrika objekt och det är en fröjd att titta på allting. Jag märker inget fel med grafiken alls.

Spelkänsla: Wario Worlds ess i rockärmen är dens spelkänsla, det är oerhört underhållande att svinga runt clowner och göra piledrivers på gigantiska gröna ödlor. Men det bästa är dom små plattformsspelen som man kommer till genom luckor i marken. Här handlar det om allt från att ta sig från punkt A till punkt B till att slå sönder stenar. Kort sagt är spelkänslan perfekt(och med en bra kontroll också).

Ljud: Inte mycket att säga här, musiken är väldigt bra och är lätt att hänga med i.

Hållbarhet: Här är problemet med spelet. Om hållbarheten varit bättre skulle det här vara ett av mina favorit spel, men spelet är verkligen kort. Dock kan man lägga undan det ett tag och sen spela det igen. Därför fick den en sjua istället för en femma.

Sammanfattning: Jag rekommenderar varmt det här spelet, kom dock ihåg att det är ganska lätt.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10