Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WarioWare, Inc.: Mega Party Game$!

GameCube
WarioWare, Inc.: Mega Party Game$!
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    3 september 2004
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 5

Speltest av Xade

Inskickad av Xade den 14/12 -05 16:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar om Wario och hans polare. Denna gång spelar man massvis med minispel, precis som i den liknande Gameboy versionen. Man kan spela turneringar eller bara spela spelen. Man kan också spela mot andra spelare och då finns det mycket mer att välja på. Man kan låsa upp massor av nya spellägen och andra saker också.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte så mycket om detta spel, bland annat för grafiken, men också för att det inte finns tillräckligt mycket saker att göra. Det som gör detta spel till något att ha är flerspelar läget. Det ger väldigt mycket nöje, tack vare de olika spellägena. Annars är det ett rätt klent spel som inte tillhör den bra skalan på Gamecube.

Betyg till spelet
Grafiken är riktigt dålig. Det är som någonslags slarvig Gameboy grafik. Sådan grafik tycker inte jag ett Gamecube spel ska ha. Ljudet är inte heller så bra, mest korta irriterande inslag av gamla ljud. Spelkänslan är egentligen det ända bra med spelet. Man använder i stort sätt bara A knappen och styrspaken. Kanske lite för lätt. Hållbarheten är inte heller så bra, det finns alldeles för lite att göra.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8