Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow

GameCube
Tom Clancy's Splinter Cell Pandora Tomorrow
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2004-09-08
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 8.6

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 09/01 -06 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar återigen som Sam fisher. Den här gången handlar det om en ny terroriststyrka som försöker ta över världen. Jag tror att dom kallar sig Pandora Tomorrow. I det här spelet så ska du skjuta, slå fienden medvetslösa mm. Du spelar spelet i "Third Person View". Men när du tar upp vapnet så övergår du till "Second Person View". Spelet har 17 st banor med exklusiva jungel banor. Du har också en massa spion grejer till din hjälp. Så som nightvision, ljudämpad pistol, spionkamera, och granater mm.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket roligt, och Splinter cell är en av mina favorit spelserier. spelet har helt okej grafik tycker jag.
Det jag tycker är roligast/bäst/coolast med spelet är att man har så många olika rörelser man kan göra. Det finns en cool grej till med spelet och det är att man kan ha lasersikte på pistolen när man siktar i Second Person View. Så spelet i sig tycker jag är ganska roligt och bra.

Betyg till spelet
Grafik: 8 Jag tycker att grafiken är ganska bra på många ställen men på några så kan det vara lite slarvgjort som till exempel när man ska klättra under en tågbanevagn så är sladdarna lite slarvigt gjorda.
spelkänsla: 9 Spelet har ganska många specialeffekter som höjer betyget en aning. Också känner man verkligen att man är Sam Fisher också.
Ljud: 10 Alla låtarna är jättebra och rösterna är perfekta. Eftersom Sam Fisher´s röst spelas av Michael Ironside så höjer det betyget en aning.
Hållbarhet: 8 Spelet tar inte slut direkt som de flesta spel gör utan det här tar väl ganska lång tid att klara ut. Men om man har spelat igenom spelet redan så lär man klara ut det på mindre än en dag.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9