Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TimeSplitters: Future Perfect

GameCube
TimeSplitters: Future Perfect
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 mars 2005
  • Utvecklare
    Free Radical Design
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 25/08 -05 10:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Time Splitters:Future Perfect är ett Som ni säkert redan vet ett första persons shooting-up spel. Och den här gånge är man en Elitsoldat som kallas Cortez. Som ger sej ut i tiden för att bekämpa Ondskan. Det låter som ett både vanligt och ovanligt spel. Cortez ska försöka Stoppa den onde skurken ''Crop'' från att avända dom fantastiska Tid kristalerna till att senda Onda djur som kalles Time splitters fram i tiden så dom kan förinte människornas sista hopp. Det är just den rebel styrka Cortez jobbar åt och nu sends han tillbaka till år 1929 för att förstöra tid kristallerna innan dom blev klara. Men det går snett som vanligt och mna får färdas genom några århundraden innan det är färdigt spelat. I genom allla år får man förstårs vapen som passar in i de år man är på. Handlingen ä skaplgt kompliserad och det tar en stund innan man fattar den men spelet innehåller humor så om du är för trög för att fatta handlingen så kan du få kul en då=D

Vad jag tycker om spelet
Time Splitters: Future Perfekt är ett himla bra spel tycker jag!
Ni som har spelat Goldeneye till N64 och Perfekt Dark till N64 kommer att känna i gen sej! Spelet är inte så långgt men det finns otrolig mycket annat att göra på det än bara Storyn!
Ett exempel är att man kan göra egna multiplayer banor!!!
Och själva multiplayer läget är också stort och det finns cirka 10 banor och cirka 15 spelsätt! Och man får även sätta ihop ett eget vapen sätt som jag har längtat efter seda Perfect Dark Tiden. Så det här är ett klart köp för alla shooting-up spelare och alla andra förstås!! (PS Ålders grensen är satt till 18+ men säg till era föräldrar om dom inte till låter er att ha såna spel att spelet inte är så farligt!! DS)

Betyg till spelet
Grafiken är klockren i vanliga fall men ibland kommer dom där irriterande bugarna fram och det på vissa ställen försvinner miljön och det får mej att misshandla min Tv!
Därför får grafiken bara en 8!

Spelkänslan är bra men det är inget märkvärdigt men det är bra handling och jag tycker man kan leva sej in spelet. En 8!!

vad ska man säga om ljudet. Nu när jag sitter här o skriver kommer ja inte riktit ihåg den men den är nog helt okej:P En 7!!

Och till sist hållbarheten! Och som jag sa tidigare så här finns det grymt mycket att göra. En 9

Totalt 8½

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8