Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Urbz: Sims in the City

GameCube
The Urbz: Sims in the City
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Maxis
  • Antal ägare
    42
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 6.6

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 05/07 -05 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
The urbz är inget vanligt Sims Spel. Den här gången är du i stan. Du får börja med en liten lägenhet i ett så kallat slumområde som du får av din kompis Will. Sen åker du till din gata du väljt ibörjan och skaffar respekt och pengar. RESPEKT Är det absolut viktigaste i den här stan och det ffår du genom och snacka med folk och göra såkallade ''Socialmoves'' som är t.ex låsas slåss och andra vänskapliga aktiviteter. När du får mer Respekt kan du åka tilll fler gator och få annu mer respeckt och komma in på nattklubbar. Nu kommer vi till den näst viktigase saken och det är pengar! Pengar får du genom att jobba på dom olika gatorna och du köper Kläder , möbler och betalar hyran för dom.

Vad jag tycker om spelet
Spelet tycker jag är fruktansvärt bra och när jag fick det kunde jag inte slita mej ifrån det. Att gå runt samla respect och köpa möbler och klader är såååå kul. Du finslipa din gubbe in i det minsta detalj. Du kan piersa sej, tatuera sej och köpa en massa olika kläder. Det är liksom så fritt och man kan ju inte klara ut det jag har kommit upp till 600 i respect tror jag så jag har alla upplåsnigar som går. Jag tycker att The Urbz:Sims in the city är ett självklart köp för alla Sims älskare men också dom som gillar att ha mycket respekt.

Betyg till spelet
Grafiken är bra och den passar liksom till spelet.De är bättre än den är i dom andra sims spelen.Grafiken får en 8!

Spelkänslan är grym att gå runt och skaffa respekt och köpa kläder är grymt kul Spelkänslan får en 9!

Dom som inte gillar black eyed peace kommer att tycka att jag är dum ihuvudet som ger ljudet ett sånt bra betyg.
Musiken är nästa alltid Black eyed peace. Men jag tycker den är bra. en 9!

Hållbarheten är det bästa med spelet. Jag och min kompis Satt och spelade det hur länge som helst utan att tröttna. Man kan köra 2 på spelet och det är riktigt kul att dela sin lägenhet med nån:) Och det tar ett bra tag innan man får den lyxiga taklägenheten av stans cooling:D Hållbarheten får en 10!!!!
------>Thunen<-------

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9