Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

GameCube
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    101
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Speltest av cart_man

Inskickad av cart_man den 07/06 -05 18:37

Handling / story / vad man gör i spelet
The Simpsons Hit and Run är ett spel för er som tycker om Simpsons och för er som har föräldrar som inte låter er spela GTA spelen. Du kan åka omkring och köra över folk och andra saker till exempel brevlådor, träd, telefonkiosker och mycket annat.

Eller så kan du bara gå om kring och sparka ner människor och getingar. Spelet går ut på att klara massa uppdrag så att man kan komma vidare i spelet och sen klara nivån (världen).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett roligt spel för att man kan göra så mycket olika saker och för att man inte måste tävla och göra uppdrag hela tiden.

En stor nackdel är att allt måste gå på tid, vilket är väldigt jobbigt när man är trött efter skolan eller trött av någon annan anledning. Om man ska ut och göra något eller om man bara inte kan spela mer måste man göra om hela uppdraget nästa gång man ska spela igen, istället för del uppdragen.

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att det finns mycket och välgjorda detaljer som på bilarna där man får se riktig mycket innehåll som till exempel när bakluckan går upp ser man vad den innehåller.

Spelkänslan är bra för man har varit noga med att få med saker som förekommer i Simpsons värld (som stenhuggartunneln) och andra saker som man ser på tv programmet.

Ljudet har dålig kvalité eftersom att både musiken så väl som det samplade talet är dåligt gjorda.

Hållbarheten på det här spelet är bra eftersom att det går att göra så mycket vilket gör att det här spelet är prisvärt. Det kostar omkring 300kr vilket är lite för ett som är så här bra.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8