Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

GameCube
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    101
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av Ungenio den 02/03 -05 22:42

På varje bana finns det hemliga bilar,här vissar jag vart man kan hitta dem:

Bana 1,Homer:I närheten uttav "The Power Plant"Så finns Mayor Quimbeys hus vid hans hus så hittar du en raket bil ser det utt som.Den här är väldigt lätt att hitta.

Bana 2,Bart:Gå upp för en trappa nära dem två Cartoonn figurerna "Itchy&Scratchy" där vart the Monorail finns.Hoppa till bilen alltså The Monorail.Den är sönder uppe på taket och kan inte lagas.


Bana 3,Lisa:Man måste komma upp på båten "The C-Spanker" sen uppe på båten finns det tre lådor klättra upp på dem och hoppa upp på den stora grejen gå runt så finns det en öppning där hittar du Lisas hemliga bil.Det är som en svart grå mini båt.


Bana 4,Apu:Väldigt lätt att hitta.Kör till det stället som man möter Proffesor Frink på Barts första bana sen så hittar du den lätt.

Bana 5,Marge:Kör till Cletus hus närmare sakt där vsrt det finns massvis med husvagnar,vid den sista husvagnen liger Marges hemliga bil gömd.Det är som en liten traktor.

Bana 6,Bart:Fuskkoden står redan vid mitt andra fusk.Men jag säger det igen,gå till den gamla sjömanen och sen upp på det röda taket vinkla kamera vinkeln så ser du en rosa bil intryckt mot väggen.

Bana 7,Homer:Gå till The Kwik-E-Mart där i närheten finns det en brand bil åk upp på den så hamnar du på taket mittemot där finns den sista hemliga bilen.

Fusket har betyget 6.7 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.