Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.8

Speltest av Dreameat

Inskickad av Dreameat den 17/06 -07 10:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Man startar i The legend of Zelda: The Twilight Princess som ung man kanske runt 17 vilket är nytt i Zelda serien. Hem byn är Ordon village, där han sysselsätter sig med att valla får på en Ranch. Byborna har en massa problem som dom vill ha hjälp med. Barnen i byn ser upp till Link och en dag när Link visar för barnen vilka svärds tekniker han kan så kommer en apa som har stulit lite saker i byn tidigare. Barnen börjar genast jaga apan, Link följer efter in i Faron Woods, där ett av barnen har sprungit in. När Link kommer in så märker han att det finns en massa monster där. Link lyckas rädda pojken och apan som hade blivigt fångade. Sen när Link ska resa till Hyrule för att lämna en gåva till kungliga familjen kommer några till monster ridande på ett jättevildsvin slår Link medvetslös och fångar alla barnen i byn. Då börjar Links äventyr för att rädda dem...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker jätte mycket om detta spelet. men jag hade förväntat mej lite längre eftersom det tog 3år att göra klart spelet. men detta är ett bra val om ni gillar Zelda spelen eller om ni aldrig spelat Zelda spel så är detta ett bra spel att börja med. rätt sorligt ibland och så men man klarar väl av det utan att börja gråta

Betyg till spelet
Spelkänsla: Spelkänslan är som sagt perfekt man blir helt beroende av spelet. Känslan när man rider på Epona, slåss som en varg eller bara stirrar på landskapet, det är perfekt.

Ljud: Jag tycker att Ljudet var underbart, Skogar, Tempel, Bossar allt är underbart. Musiken var en blandning av nya låtar, några som man känner igen och som har blivit lite mixade.

Hållbarhet: 10/10 Hållbarheten är Otroligt bra. Även om man har klarat spelet så kan man fortsätta att hålla på och göra massa ”sidequests” som att samla ”Poes” och ”Goldenbugs”

Grafik: 10/10 Grafiken är underbar

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10