Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.8

Speltest av Zechri

Inskickad av Zechri den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Link, en ung man som växt upp i ordon village, blir plötsligt attackerad av en hord monster som kidnappar alla barnen i byn.
När han vaknar blir han insugen i en mystisk skymning, där han blir förvandlad till en varg. Han blir fängslad någonstans, han vet inte var, där han träffar Midna, en konstig person eller varelse, som hjälper honom att ta sig till Zelda, prinsessan av Hyrule.
Här tänker jag inte berätta mer, för det får ni själva ta reda på!

Vad jag tycker om spelet
Vad kan man säga om ett spel som det här? Jag är helt mållös!
Det här är enligt mig det förmodligen bästa Zelda-spelet någonsin! Bara Ocarina Of Time kan rimligen konkurrera med Twilight Princess. Jag hoppas Nintendo fotsätter att lägga ner kraft på Zelda-spelen, för Ocarina Of Time och Twilight Princess är i en klass för sig. Om Majoras Mask är i den klassen kan diskuteras, Men det har inte med saken att göra. Det jag vill säga är, att om Nintendo fortsätter att göra så bra spel kommer de bara att bli bättre och bättre.

Betyg till spelet
Grafiken är ju inte så bra i jämförelse till alla tråkiga, enformiga skjutspel där man bara ska skjuta så många som möjligt, typ "gears of war", men ljuseffekterna tar jag också med i betyget, och eftersom ljusarbetet i det här spelet är det bästa jag någonsin sett får det en 10:a.
Spelkänslan är, som i Ocarina Of Time, underbar. Det går inte riktigt att förklara, men man liksom smälter in i spelet och slutar tänka på allt annat, liksom blir en del av en annan värld där varje liten detalj är en kamp mellan dig och spelet, och du måste göra allt för att vinna. Tio där också.
Ljudet är riktigt, riktigt bra! Musiken låter helt enkelt jättebra, mitt hjärta börjar automatiskt pumpa fortare av alla boss-teman (undantaget är ooccoo-bossens musik, som störs av vinden), men även de lugnare styckena är jätte, jätte, jättebra! 10 där med!
Efter att spelet är klarat finns det en hel del att göra, om inte på samma omgång så är spelet iallafall så bra så att jag med nöje gör om det! 10! Spelet är JÄTTE BRA!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10