Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.8

Speltest av guard_hawk

Inskickad av guard_hawk den 14/01 -07 21:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en ung pojke som heter Link och börjar i Ordon village, där han jobbar på en Ranch (Han jobbar med att fösa in gätter in i deras inhängnad). Byborna har en massa problem så man ska hjälpa dom. Barnen i byn ser upp till Link och en dag när Link visar för barnen hur bra han är på att fäktas med svärd så kommer en apa som har busat i byn tidigare. Barnen börjar genast att jaga apan, Link följer efter in i Faron skogen, där ett av barnen har sprungit in. När Link kommer in så märker han att det finns en massa MONSTER där. Link lyckas rädda pojken och apan som hade blivigt fångade. Sen när Link ska resa till Hyrule för att lämna en gåva till kungliga familjen kommer ett monster ridande på ett jättevildsvin och fångar alla barnen i byn. Då började Links resa för att rädda dom...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är super kul, man blir helt beroende. Jag kunde inte sluta spela. Jag tycker att extra uppdragen på spelet är lite svåra att hitta ibland, men dom jag hittade var bra. Ibland kan jag tycka att allt hände lite för snabbt men T.ex mellan 1:a och 2:a grottan så var det gott om mellanrum.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken kunde ha varit bättre men om man jämför med äldre spel så är grafiken super bra.

Spelkänsla: Spelkänslan är som sagt perfekt man blir helt beroende av spelet. Känslan när man rider på Epona eller slåss som en varg det är perfekt.

Ljud: Jag tycker att Ljudet var underbart. Musiken var en blandning av nya låtar och nåra som man känner igen.

Hållbarhet: Hållbarheten är Jätte bra. Nu när jag har klarat spelet börjar jag om och spelar det igen. Hållbarheten kunde ha varit bättre T.ex När man har klarat spelet kunde det ha fått fortsätta att spela och det kunde ha funnits extra grejer att göra då. Men någon gång ska ju ett spel ta slut .

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10