Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Besegra Ganondorf

Inskickat av moppe den 09/01 -07 16:04

Det här fusket är en liten guide hur du klarar Ganondorf.

I början möter du Ganon's Puppet som är Zelda fast med Ganondorf i sig. Vänta tills Zelda skjuter en energiboll (om hon dyker mot dig eller gör en gyllene triangel är det bara att hoppa undan). Då ska du slå tillbaka den med ditt Light Sword på Zelda. Gör detta tre gånger så förvandlar Ganondorf sig till ett monster (som är som ett svin).

Börja med att ta fram pilbågen, sedan när Ganondorf springer mot dig ska du skjuta honom på kristallen han har på huvudet. Han kommer då ramla och då ska du springa fram till hans mage och slå på den så mycket du hinner. När du har gjort det här två gånger ändrar han strategi. Han kommer nu att hoppa över pilarna du skjuter. Förvandla dig till varg och ställ dig framför honom. När han springer mot dig ska du kolla på A-knappen. När det står Grab på A-knappen ska du hålla in den så Midna tar tag i hans huvud. Tryck nu styrspaken åt höger eller vänster (du måste hålla in A-knappen hela tiden) så Midna slänger honom åt sidan. Hoppa nu upp på hans mage och bit så mycket du kan. Upprepa det här två gånger så är han besegrad.

Nu kommer du få möta Ganondorf ute på Hyrule Field. Rid nära Ganondorf och håll in L så du zoomar på honom. Zelda kommer då skjuta en ljuspil på honom, om hon träffar ska du rida fram till Ganondorf och slå honom. Upprepa det här 3-4 gånger så kommer han ramla av sin häst.

Nu är det dags att möta Ganondorf i en duell. Man mot man.
Det enklaste sättet att döda Ganondorf på är att låta han attackera och sedan göra en Back Slice och hugga honom så mycket man hinner. Upprepa samma teknik tills han flyger bakåt och landar på knä. Upprepa det här så att det blir så två gånger. Tredje gången kommer han att ligga ner, då ska du L-zooma honom och klicka A (så du gör en Ending Blow). Nu är Ganondorf besegrad.

Fusket har betyget 6 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

linkytwinky den 09/01 -07 17:10
ja nu är ganondorf besegrad!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.