Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 maj 2003
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  930
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Hyrule

Inskickad av Hyrule den 15/03 -10 20:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att man ser en liten video när Link får en gullig kikare av sin syster.
Sedan får man gå till sin farmor som ger en en present också. Sedan kommer en monsterfågel och släpper ner en flicka i träden. Modige Link sätter efter henne, men väl därinne så måste Link möta två monster. Link räddar flickan, men tacksam är hon inte.

Handlingen är att man ska skaffa Master Sword och rädda Zelda, dräpa Ganondorf och så vidare. Det vanliga alltså. Link får resa runt i en båt över hela havet. Senare får man bombkanon, segel m.m.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett mästerverk. Grafiken kom som en chock, men den blev min älsklingsgrafik snabbt. Farorna och bossarna är bra gjorda och fantastiska. Jag kan sitta i timmar i sträck och spela spelet. Jag rekommenderar spelet till er alla som gillar Zelda. Farorna är fantastiska och det är helt klart det bästa Zelda-spelet i serien. Jag är lite besviken på vissa delar av templen där det är lite för lätt, men annars är allting perfekt. Den enda faran jag hatade var de skrikande zombierna. Usch, vad jag hatar dem. Men nåja. Nu fortsätter jag med grafik, ljud osv.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är den bästa hittills. Lite barnslig kanske, men det bryr jag mig inte om. Alla items var så bra designade så jag drog upp item efter item och använde dem bara för de var så fina.

Ljud: Ljudet var bra och musiken i grottor var väldigt bra, men de skrikande ljuden från zombierna förstör lite. Men musiken äger allt.

Spelkänsla: Spelkänslan var så skön att man kan sitta i timtal och spela för man vill bara klara vidare. Ett beroendeframkallande medel alltså. Mamma fick nästan släpa bort mig från TV:n.

Hållbarhet: Jag satt som sagt i timtal och spelade. Det finns väldigt många olika Side Quests. Ett är att man ska i stort sett fotografera allt i spelet och visa det på ett ställe.
Havet ger så många möjligheter. Har man tråkigt kan man åka runt och döda Big Octos.

Tack för att ni läste.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10