Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Dreameat

Inskickad av Dreameat den 03/04 -07 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel handlar som vanligt att man ska rädda folk och som vanligt stoppa ganondorf.

Story: Link vaknar upp när hans syster väcker honom. Hon berättar att de är hans födelsedag att hans Farmor vill prata med honom. När man kommit till hans Farmor så får man kläder av henne dem som Link brukar ha i alla sina andra äventyr. Sen går han tillbaka till hans syster och får ett teleskop. Han tittar i teleskopet och upptäcker en fågel har fångat en pirat och ett pirat skepp skjuter på fåglen. Pirat skepet träffar fåglen och piraten trillar in i skogen. Då går Link för att skaffa ett svärd hos en gammal man som lär honom att använda det. Han Lär sig använda svärdet och springer upp till skogen. Han hittar piraten uppe i ett träd men när han ska klättra upp och rädda piraten kommer de upp monster som försöker hindra Link att rädda piraten han dödar monsterna och sedan vaknar piraten och de går ut ur skogen de går mot en stor bro för att komma ner från berget där skogen är. Då ser de Links syster på andra sidan av bron. Link vinkar och sen springer hans syster över bron och sedan blir tagen av Fåglen. Resten får ni veta i spelet.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är grymt roligt. Men om man fick segla mindre skulle det vara bättre. Spelet är långt och man kan börja om spelet när man klarat det för att få nya saker och man kan få dem kläderna man började med när hans syster väckte honom och det blev ny grafik så det såg lite mer tecknat ut som var bra.

Betyg till spelet
Jag tycker att Grafiken förkännar en 10a den är inte som alla andra Zelda spelen. Grafiken ser roligare ut nu när den är tecknad. Spelkänslan är helt okej och att jag känner hur de känns när ens syster blir tagen och försvinner. Ljudet passar in på alla ställen är de ett monster i närheten hör man hur den närmar sig och så vidare. Hållbarheten är helt okej.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10