Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/02 -07 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Den har gången ska Link återigen ut på äventyr, men den här gången på havet. Allt börjar när en enorm fågel kommer till Outset island förföljd av ett piratskepp. Fågeln har en tjej i sina klor och den tappar tjejen när piratskeppet skjuter en sten på den. Tjejen faller ner i en skog uppe på ett berg. Link springer upp på berget brevid och över en bro till det andra berget med skogen och räddar tjejen som heter Tetra. När de kommer ut så har Aryll Links syster sprungit fram till bron och är på väg över just när den enorma fågeln kommer tillbaka och den tar henne. Link vill då följa med piraterna till the Forsaken Fortress och rädda sin kidnappade syster.....

Vad jag tycker om spelet
Det var väldigt kul och roligt var en riktig spelupplevälse. Det var ganska lätt att förstå och inte samma våld som andra spel inte blodigt alls vilket var bra eftersom jag brukar tröttna på såna spel. Grafiken var väl bra lite annorlunda men kul, roligt med färgglada färger. Karaktärerna var kul, många nya och många gamla också, härlig blandning.

Betyg till spelet
Grafiken var bra, färgglatt och så, men lite annorlunda jämnfört med andra spel. Spelkänslan var också bra i det här spelet, coola karaktärer m.m. Ljudet var riktigt bra, en del gamla melodier, men mest nya och dom var riktigt bra tycker jag. Många bra ljudeffekter också. Det var väldigt hållbart, lite lite repor men det går att spela, jag har haft det ett par år nu också.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10