Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Perluck

Inskickad av Perluck den 18/03 -06 23:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Historien om link den hjälten i gröna kläder är en legend men en pojke på Outset iland är presis somhjälten vid samma tillfälle är Ganon tillbaka i Forsaken Fortress.
Du vaknar uppe i ett torn då din syster kommer och säger att det är din födelsedag då säger hon tt du ska gå till farmor.
När du kommer tillbaka till din syster ger hon dig en kikare då hon skriker till och säger att du ska titta upp i luften en stor fågel flyger med en liten flicka i famnen efter den kommer ett det skepp som försöker rädda henne.Skeppet skjuter en kanonkula i skallen på fågeln och flickan ramlar ner på toppen på Outset Iland i en skog.när du har räddat henne och kommer ut ur skogen kommer din syster och springer över en bro till skogen då kommer fågeln och tar henne.Då börjar ditt äventyr då du ska rädda din syster från Ganon.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra trots att det är teknad milö men det gör inte spelet dåligare.Man får det klurigt i vissa delar av spelet då du ska tänka noga,även om det tar lång tid att komma på vad man ska göra så tappar man aldrig tålamodet av miljön.Jag tycker också att alla saker man får är mycket användbara i spelet och att man kan åka tillbaka till samma ställe när man vill med seglandet.

Betyg till spelet
Miljön bjuder på fantastiska miljöer och en hel del spelkänsla när man seglar över de vatten täta yterna och när man kommer upp på de fina stränderna på dom olika öarna.
Ljudet är het fantastiskt som passar in i miljön av stränderna havs åkandet och allting.Speletär helt fantastiskt som bjuder på många uppleverser jag rekomenderar detta spel.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10