Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av ifkgbg

Inskickad av ifkgbg den 12/12 -05 23:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Zelda Wind Waker är ett jätte bra spel men hur som helst till handlingen: I början av Zelda så blir ens syster kidnappad av en fågel som jobbar för Ganondorf. Han letar efter triforce som skulle göra han till den kraftigaste trollkarlen i världen. Link bor på outcast island där hans farmor bor o han lillasyster. Link fyller år i början då får han sina nya kläder och sin nya sköld. Han får sitt svär lite senare när man har gjort en träning med svärdet lite nedanför sitt hus. Du kommer kunna göra fantastiska saker med svärdet, du kommer blandannat få en wind waker som du kan spela sånger med, de kommer du ha nytta av för senare i spelet du kommer få en båt som kan prata. Du kan åka med båten ute på havet. Du kan fiska, skjuta med kanon och du kommer komma till olika tempel.I templerna så ska du försöka komma till bossarna i dem olika templerna. I olika rum kan du döda fiender. Bossarna kan vara svåra du kommer oftast behöva wind wakern i templerna. Du kommer att träffa olika slags folk t.ex. Deku tree folket och ett slags fågelfolk jag kommer ej ihåg vad de heter men de har en herre som de kallar jumba-jumba han sitter längst uppe på vulkanen nära deras grotta där dom bor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det roligaste man kan få på gamecube. De är mycket känsla i spelet. Man kan bli beroende av det, man kan ju göra så mycket. De är i allafall ett bra spel de finns ju många andra spel som också e bra till gamecube. I allafall jag tycker att detta spel är prisvärt, fast de e faktist ganska svårt (mycket att tänka på).

Betyg till spelet
De är faktist nästan det enda av spelen jag tycker har bra grafik. Ljudet är fantastiskt men de som slår allt är ju faktist äventyret, de e bra natur, roligt att segla ut på havet, man kan ju nästan göra allt på det här spelet. Det är lite manga aktigt på den här grafiken. Du kommer aldrig se ett spel som man kan göra så mycket på, det kan jag slå vad om. ;-)

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9