Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av kirby_white9

Inskickad av kirby_white9 den 06/06 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Link står tillsammans med sin lillasyster på hennes speciella utkiksplats. Det är Links födelsedag och hans mormor väntar på honom. Hon väntar med en uppsättning nya kläder. På Outset Island är det nämligen tradition att klä alla pojkar i grönt den dag de blir män.Väl tillbaka uppe på utkiksplatsen överraskar lillasyster Aryll med en present. Eftersom det är Links födelsedag får han låna hennes kikare. Med hjälp av kikaren ser Link en stor fågel komma flygande. Mellan klorna hänger den gulhåriga piratflickan Tetra, som har kidnappats från sitt skepp. Ombord på skeppet avfyrar de andra piraterna kanonsalvor mot fågeln, och när ett av skotten träffar fågeln tappar den Tetra som faller ned i skogen bakom Links hus. Uppmuntrad av sin syster bestämmer sig Link för att rädda henne. Men först måste han bege sig till svärdsmästaren och hämta ett svärd. Svärdsmästaren är mer än villig att förse födelsedagsbarnet med ett svärd, men innan dess måste han försäkra sig om att Link kan använda det. När lektionen är över kan Link bege sig in i skogen där de första fienderna väntar. Några minuter senare har han hittat Tetra, men samtidigt har hennes kidnappare kommit tillbaka, misstagit Aryll för Tetra och fört lillasystern hela vägen till den avlägsna fästningen Forsaken Fortress. Eftersom piraterna står i tacksamhetsskuld till Link, går de med på att segla honom dit.

Vad jag tycker om spelet
Rätt så bra spel, en av de bästa Zelda spelet jag har spelat. Det är ganska lång spel. När du har klarat spelet och fortsäter köra på din sparfil så kör du om hella spelet och du kan göra saker på den som man inte kunde göra på den förutt som att ha de kläder som du startar spelet med (inte de gröna).

Betyg till spelet
Grafik=Nintendo har skapat en helt egen stil. Resultatet är overkligt bra. den får en 10. Spelkänsla=Den är så bra att det är omöjligt att sluta spela. Ljud=De återanvända ljudeffekterna imponerar inte, men musiken bidrar starkt till stämningen. den får en 8. Hållbarhet=Ett äventyr omöjligt att inte älska. Den får en 10.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9