Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/05 -05 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att Link får bevittna när hans lillasyster blir kidnappad av en jättefågel. I äventyret kommer du kunna åka i från ö till ö med hjälp av en segelbåt som heter King of Red Lion. Segelbåten hjälper dig att förflytta dig över det enorma havet och utforska nya öar. För att man ska kunna ta sig till dom olika platserna så måste vinden blåsa båten på rätt väg,i det är då den magiska dirigentpinnen kommer in.Med rätt melodi kan du bestämma vilken riktningivinden ska blåsa åt.Det finns massor av gamla och nya vapen till Links förfogande, exempelvis bomben som kan användas för att spränga saker på land och som i båten blir till ien stor kanon som hjälper att besegra fienderna till havs. Grottorna i spelet har självklart en stor betydelse, i grottorna hittar man oftast nya vapen och andra egenskaper som gör att man kan nå ett hittills oupptäckt ställe nånstans på kartan. Links ansiktsuttryck ändras hela tiden beroende av situationen han är i,vilket kan hjälpa att upptäcka saker man inte själv tänker på när man sitter fast i nått slags pussel eller en borg/grotta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tar ljudet först.. Det gillar jag starkt, det får mig ofta att skratta.. Om vi tänker på Link's "Hiyaaaah!" ljud, när han anfaller, eller "Aaah!" när han blir rädd..
Har inget mer att tillägga här..
Musiken då.. Den är extremt grym! Jag älskar alla låtar, bakgrundsmusiken, och det bästa:
Varje ö, varje område har sin egen unika musik, Windfall, Outset, Dragon Roost, ja, alla öar.. Musiken får mig att bli tårögd, glad, upphetsad eller skrämd..
Kontrollerna sitter precis där dem ska, man kan lätt försvara sig med sin sköld, eller slå med sitt svärt utan problem.. Jag hr klarat mig igenom spelet ett flertal gånger, och aldrig haft ett enda problem med kontrollerna, vad mer kan man säga?

Betyg till spelet
Ett original spel kallat Zelda är tillbaka i en underbar utvecklare men i tecknat dessutom, Zelda: The wind walker är inte lika bra som dom på N64 tex Zelda ocarina of time men det är ävne ett riktigt toppspel som många har på topp-3 i speltoppen.

Grafik: 10/10 Grafiken är tecknad men även höjdarklass för att vara tecknad.

Ljud: 10/10 Det här spelet har det mest underbara ljudet som et spel kan ha helt klart höjdarklass.

Spelkänsla: 10/10 Vad kan man säga det här spelet har nog bäst spelkänsla av alla spel till GC.

Hålbarhet: 10/10 Zelda-spelen är som bekanta kända som att vara kluriga spel som man måste tänka för att komma vidare såklart spelet får en 10 på det då.

Totalt: 10/10 etta spel är det klass på .

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10