Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: The Wind Waker

GameCube
The Legend of Zelda: The Wind Waker
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    2 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    929
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Blandade tips

Inskickat av Kigsz den 20/08 -08 23:43

* Hur du tar dig in i Nintendo Gallery:
Detta behöver du:
- Tillgång till Forest Haven
- Grappling Hook
- Deku Leaf
- Åtminstone ett Hyoi Pear

Segla till Forest Haven. Väl där så använder du dig av Grappling Hooken för att ta dig upp för vattenfallen och in till Great Deku Tree. Prata med denne och gå igenom testet där du använder dig av växterna för att skjuta dig själv uppåt.

~ Om det är första gången du är i Forest Haven kommer du att få Deku Leaf vid detta tillfälle.

Efter att du har skjutit dig upp till toppen (där du får Deku Leaf) så ska du se att där är en planta till i samma höjd som du. Hoppa mot den och använd Deku Leaf för att glidflyga mot plantan. Skjut dig sedan uppåt och fäll ut lövet när du är som högst upp och glidflyg mot platån där. Gå utomhus och ändra vinden så att den blåser mot nord. Använd sedan lövet för att glidflyga ner mot den ensamma ön, med träd på, rakt framför dig. Landa på denna ö och använd ditt teleskop för att lokalisera en diamantliknande knapp på ön du just lämnade. Använd ett Hyoi Pear för att ta kontroll över en fiskmås. Flyg, med fiskmåsen, rakt in i den diamantliknande knappen för att aktivera den. Luckan på ön kommer då att öppnas och en stege kommer att ramla ner på baksidan av ön (använd denna vid senare tillfällen för att ta dig upp till ön igen). Gå ner i luckan som precis öppnats och du befinner dig nu i Nintendo Galleriet.

* Hur du får fram Tingles bror, Knuckle:
Detta behöver du:
- Tingle Tuner
- En kabel som du kan koppla från ditt GameCube till ditt Game Boy Advance

Segla till Outset Island. Väl där, koppla ditt Game Boy Advance till ditt GameCube och starta Tingle Tunern. Vänta tills det att Tingle visar sig i Game Boyet. Gå sedan runt på stranden nedanför din farmors hus. Efter ett tag kommer Tingles bror, Knuckle, att kontakta dig på ditt Game Boy. Han kommer nu att ge dig några uppdrag som du måste utföra.

~ Du får inte lämna ön och du får inte heller gå in i något hus. Gör du detta måste du starta om från början.

Här nedan följer de olika uppdragen du får och hur du ska lösa dem:

Uppdrag 1)
“Mr. Fairy! Can you get in that outdoor bath?”

Gå till din farmors hus och titta in mot bergsväggen. Där ska du se ett litet badhus (där är en blå Rupee på taket). Gå mot detta hus och ställ dig i vattnet där.
Uppdrag avklarat!

Uppdrag 2)
“Next, go down the ladder that no one uses.”

Gå till bryggan som leder till utsiktstornet (där du börjar spelet, sovandes). Precis innan du börjar klättra upp för stegen som är där, vänd dig om för att se en stege som leder ner till vattnet. Klättra ner för denna istället.
Uppdrag avklarat!

Uppdrag 3)
”Next, can you climb onto the biggest rock at the top of the hill?”

Gå upp mot bron där din syster Aryll blev bortrövad. Vid något tillfälle under detta uppdrag kommer Tingle att säga åt dig att använda ditt Deku Leaf för att flyga iväg, men detta ska du bara ignorera. När du är uppe vid bron så ska du vända dig om helt. Där uppe, på platån, ska du se tre stenar. Gå och ställ dig på den som är närmast kanten (den som är störst av det tre stenarna).
Uppdrag avklarat!

Uppdrag 4)
”Next... Try to jump down below the suspension bridge. Do you have that much courage?”

Gå ner till den söndriga bron, där din syster Aryll blev bortrövad, igen. Du ska nu gå sakta mellan de två pålarna som är kvar av bron. Du får inte gå för snabbt, utan du måste gå så sakta du kan mot kanten mellan de två pålarna. Link kommer nu att ramla ner för kanten och landa på en bergsplatå nedanför.
Uppdrag avklarat!

Följande saker händer efter detta:
- Du får Hand-Me-Down Tingle Tuner av Knuckle. Denna kan du bara använda på ditt Game Boy. Med den kan du kontakta Knuckle när du vill för att köpa saker från honom.

- Tingle kommer att börja kalla dig för ditt karaktärsnamn istället för Mr. Fairy. Eller han säger så i alla fall, men han ljög precis för dig.

- Knuckle kommer nu att finnas på Tingle Island. Han står nedanför tornet där och du kan ta en bild av honom och lämna in till Nintendo Galleriet.

Fusket har betyget 7.44 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.