Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time / Master Quest

GameCube
The Legend of Zelda: Ocarina of Time / Master Quest
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    275
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.7

Speltest av Splintey13

Inskickad av Splintey13 den 07/01 -06 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Ditt namn är Link. du vaknar upp en morgon i din by. ditt uppdrag är att rädda prinssesan Zelda från den onde Ganondorf. en natt när du är på väg till slottet så rider Ganondorf ut ur slottet med prinssesan Zelda. Prinssesan slänger ett mystiskt instrument till dig som kallas Ocarina. Med den kan du färdas genom tid mm. Och med Ocarinan ska du lösa gåtor i spelet, du ska hitta grejer som pilbågar, slangbellor och andra saker. Du kan också uppgradera ditt svärd och dig själv. spelet är knepigt och svårt, så jag rekommenderar det inte till små barn.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är det bästa som gjorts igenom alla tider. spelet är långt och det finns massor av saker att göra på det. jag kanske klarade spelet på några veckor första gången men sedan om man ska klara spelet helt och få alla grejer och så, så kanske jag klarade det på en dag. Eftersom spelet egentligen är till Nintendo 64 så är det inte det snyggaste till GameCube. Men Nintendo har finslipat grafiken lite så att det ska se lite bra ut i alla fall.

Betyg till spelet
Grafik: 8 Spelet har rätt okej grafik ändå. Om man tänker att det var till Nintendo 64 först så är det snygg grafik.
Spelkänsla: 9 Det är verkligen underbar spelkänsla. Det skakar i kontrollen vid många tillfällen och man känner verkligen att man spelar karaktären Link.
Ljud:10 Helt underbart ljud, Låtarna är fantastiska och rösterna passar.
Hållbarhet: 10 Detta spelet är nog det som tar längst tid att klara ut helt. Man tröttnar nästan aldrig dom första veckorna eller månaderna.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9