Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time / Master Quest

GameCube
The Legend of Zelda: Ocarina of Time / Master Quest
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 maj 2003
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    275
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Hjärtbiten i Impas hus

Inskickat av mariobros1 den 08/06 -11 18:36

Du kanske har märkt att det finns en hjärtbit inne i Impas hus? I den där buren, där ska du kunna se en hjärtbit alldeles intill en kossa. Du har säkert funderat över hur man får den hjärtbiten, och här ska jag förklara hur.

För det första behöver du en kyckling, och eftersom att åtta kycklingar är utspridda runt om i byn kommer det nog inte bli nå större problem med att få tag på en.

I mitten i byn ska du finna några röda klossar, och du ska upp för de här klossarna tillsammans med kycklingen, men du kan inte klättra upp för klossarna när du bär på kycklingen, så gör såhär:
Kasta upp kycklingen för en kloss, sedan klättrar du själv upp, sedan plockar du upp kycklingen och gör samma sak upp för nästa kloss, sedan är du uppe. Nu plockar du bara upp kycklingen igen, och det är nu det lite knepiga momentet kommer.
Du kommer kunna se en smal och träbro när du står på klossarna, och den här träbron sträcker sig en ganska bra bit. Du kommer även kunna se en man springa fram och tillbaka på den här träbron, och det du ska göra är att "flyga" över till den här träbron med hjälp av kycklingen, och med flyga menar jag att hoppa som vanligt, men du kommer att flyga lite grann då du bär på kycklingen och hoppar. Sedan ska du snabbt springa till ena änden av träbron utan att stöta på mannen, för han kommer springa rakt på dig så att du faller ner, så du måste vara snabb. När du väl sprungit till ena änden av träbron kommer du kunna se ett litet träräcke hänga alldeles utanför Impas hus (ovanför kycklinggården), och du ska med hjälp av kycklingen flyga över till det där träräcket. Anledningen till att kycklingen måste vara med är som sagt pga att du faktiskt flyger lite grann med hjälp av den, för att hoppa vanligt utan kycklingen kommer inte funka.
När du väl kommit till det här träräcket kommer du även kunna se en öppning in till huset, gå bara in där och sedan kommer du finna dig själv i buren inne i Impas hus, och då är det bara att ta hjärtat.

Ifall du blir nedknuffad av mannen som springer är det bara att försöka igen, det gör ingenting. Jag blev själv nedknuffad många gånger innan jag väl klarade det, men jag hoppas det ska gå bättre för dig.

Fusket har betyget 9.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.